O varianta pentru parul uscat sau degradat

By Saturday, February 15, 2014 , , , ,


Dragelor,

Ghiciti despre ce vorbim azi :)) despre par, bineinteles. Doar stiti ca mereu fac experimente, mereu testez ceva nou si vesnic sunt in cautarea produselor perfecte pentru ceea ce a devenit...ei bine, un par uscat si fragil.
Am incercat sa o dau pe masti naturale care si-au facut efectul o perioada dar pe urma nu le-am mai aplicat. Inca cred ca exista si produse special create pentru tipul asta de par, care sa scoata din ecuatie mastile naturiste cu uleiuri, lasate pe par o noapte intreaga. Si chiar cred ca am gasi unul deocamdata, pe care l-am si testat cu ocazia unei comenzi date pe Aoro. 

V-am mai povestit eu despre un produs comandat de pe site-ul lor, faimosul Mythic Oil pe care l-am indragit multa vreme. Intre timp insa, am reusit nu sa imi aduc parul pe linia de plutire, sa il fac frumos si lucios, ci sa il degradez si mai rau.
Produsul despre care va povestesc azi este samponul Goldwell Dualsenses Rich, special conceput pentru parul uscat si fragil. Ce m-a facut sa scriu despre acest produs? Sincer, placerea pe care mi-o provoaca dupa ce imi spal parul cu el. Este printre singurele sampoane pe care le-am testat de-a lungul anilor (si nu-s deloc putine), care a oferit inca din prima clipa hidratarea aia dupa care tanjeste parul uscat. 
Eu va pot povesti multe despre samponul asta, dar cred ca pana nu incercati nu prea puteti sa va dati seama cu adevarat de niste lucruri. Vedeti voi fetelor, nu se poate ca un par uscat si deteriorat sa aiba stralucire sau sa fie sanatos...mereu am considerat ca de aia s-au inventat produsele de styling si aparatele de coafat, ca sa ne putem simti in fiecare dimineata ca proaspat iesite din coafor. Ei bine, eu una mi-am invatat lectia si ceea ce am cautat cu disperare in ultimele luni au fost tocmai produsele care sa ma scoata din impasul asta. Produsele hidratante, dar totusi lejere, care sa hraneasca parul.
Va spun sincer ca am folosit doar o mostra din acest sampon si am tras de ea cat am putut ca sa nu se termine. Am ramas cu adevarat impresionata de efectele lui asupra parului. Produsul in sine isi face foarte bine treaba si rezultatul este un par matasos, foarte usor de manevrat, hidratat mai ales.
In poza de mai jos nu am folosit nici un produs pentru stralucire si totusi...priviti.
Old habits die hard. Nu-mi statea parul nicicum, asa ca am "pacatuit" putin cu ondulatorul...
Acum ca l-am testat si am pus ochii pe el, imi doresc si varianta full-size. Imi pare rau ca nu am profitat de ofertele Aoro de sarbatori, de fapt niciodata nu profit de nici o oferta :D
Pana una-alta, aruncati si voi un ochi peste produs, il puteti gasi aici, vedeti ce review-uri bune are? Cei de la Goldwell au o multime de produse si, din cate am observat, si o gama pentru parul cret care ma tenteaza nemaipomenit.
Tot de la Goldwell as incerca, ca pentru un ritual complet, balsamul din aceeasi gama, masca de par si, eventual, acest serum. Ei, ar fi un rasfat total! :) 

Voi ce spuneti de produsele Goldwell? Le-ati testat, v-ar tenta?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Arata foarte bine parul tau. Chiar ma tenteaza samponul.

    http://justanangel.net/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru vizita si pentru compliment, draga mea!

      Delete

Leave me your comment