Then & Now: Max Factor False Lash Effect Mascara

By Saturday, May 03, 2014 , , , , ,

De-a lungul timpului am incercat foarte multe "mascarale", cautand trei lucruri: culoare intensa, alungire si separare perfecta fara ca genele sa para incarcate de prea mult produs. Va spuneam acum doi ani aici de mascara Max Factor care m-a incantat la acel moment peste masura. L-am si folosit multa vreme, fara sa simt nevoia de a-l inlocui cu ceva nou, desi tendinta mea este de a incerca permenent produse noi si sa le abandonez pe cele care ma incanta....putin tragic-comic, dar adevarat. La acel moment, cand am facut primul review, nu stiam ca voi ajunge la concluzia ca este cel mai bun rimel incercat vreodata de mine. Nici n-as fi banuit ca-l voi introduce in preferatele anului 2012, ca un produs de top.
Ei bine azi, dupa aproape doi ani si inca alte cateva rimeluri incercate, de la L'Oreal pana la Bourjois, Rimmel, Astor etc, declar ca Max Factor False Lash Effect este un produs extraordinar de bun, unul care ofera categoric cele trei trasaturi cautate de mine: alungire si separare, culoare intensa, fixare foarte buna pe gene, in plus si o formula care isi pastreaza proprietatile fara sa se degradeze de-a lungul timpului. In ceea ce priveste partea de volum, nu as spune ca exceleaza, mi se pare ca este mai degraba un rimel pentru alungire, decat pentru volum.
Nici pretul nu mi se pare atat de mare, 49 lei, pentru un produs atat de bun, produsele Max Factor in general sunt bune si accesibile. De cateva saptamani mi l-am recumparat, de pe Aoro, dupa ce am tanjit multa vreme la el si la ce poate sa faca si acum genele mele sunt din nou fericite....ceea ce ma incanta si mai tare la acest produs este tocmai faptul ca genele, odata curbate cu clestisorul, isi pastreaza acea forma intreaga zi. Multe sunt rimelurile care, odata aplicate pe genele curbate, le pleostesc si le fac iar drepte, suparate... Cu Max Factor False Lash Effect nu e cazul, tocmai de aceea spun ca pentru mine acesta e rimelul ideal, intrucat indeplineste toate cerintele necesare ca sa-l clasez pe locul 1 in categoria mascara. Sunt curioasa daca voi gasi un produs care sa-l detroneze.


Preferatul vostru care este? Pe acesta l-ati incercat?


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

5 comentarii

  1. De la Max Factor am încercat 2000 calorie. A fost unul dintre rimelurile mele favorite. Îmi mai plac cele de la Deborah, Oriflame și de la L/oreal- Volume Collagen. Îmi place efectul de alungire dat genelor tale de False lash effect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi-a placut 2000 calorie, ba chiar l-am alternat cu FLE. De la alte firme nu m-au prea incantat, genele mele sunt si dificile...

      Delete
  2. Nu pot sa nu observ ce culoare superba au ochii tai ! :)
    cat despre rimel..mie imi plac mult cele de la Maybelline.

    ReplyDelete
  3. Mi-a placut foarte, foarte mult. Totusi mi se pare scumpicel pentru ca e un produs pe care il schimb repede, insa face mai multe pentru mine decat altele care-s la 1/2 sau 1.3 din pretul sau.

    ReplyDelete

Leave me your comment