Bioderma Aquafluide Tinted | Review

By Saturday, November 21, 2015 ,

Am cumparat aceasta crema recent, pentru ca mai aveam putin din tubul de Kiss My Face SPF 30 si chiar nu vreau sa renunt la SPF mare nici macar pentru o zi. De ce nu am mai vrut sa cumpar Kiss My Face? In primul rand pentru ca dupa 4-5 tuburi deja simteam nevoia de altceva si pentru ca in ultima vreme tenul meu parca secreta mai mult sebum decat de obicei si era foarte greu sa fac fata, mai ales ca KMF e foarte hidratanta. E ciudat ca peste vara nu am avut problema asta.

Am testat Bioderma Aquafluide in ultimele saptamani si nu pot sa spun decat lucruri bune despre ea. Am cumparat varianta tinted, in nuanta Claire, care ma face sa par putin mai 'sanatoasa', deoarece e putin mai inchisa decat tenul meu, dar diferenta nu e una vizibila odata ce o intind pe ten. Nu as zice ca are acoperire, doar uniformizeaza putin nuanta tenului, insa pentru mine e suficient pentru ca scap usor cu machiajul zilnic, adaugand doar concealer unde e nevoie.
Textura este una de lotiune, cu siguranta nu are textura cremoasa a lui Kiss My Face, dar e usoara si hidratanta atat cat trebuie, intra repede in piele si se intinde usor. Peste zi se comporta bine, tenul meu secreta sebum in cantitati normale. Este o buna baza de machiaj, concealerul se intinde foarte bine peste acest produs si cam orice pun pe ten, peste crema asta, arata bine.

Ceea ce imi place si mai mult e faptul ca tenul meu arata foarte bine de cand o folosesc, desi crema are in compozitie filtre chimice pe care tenul meu nu le-a agreat pana in prezent. Pentru ca imi place atat de mult, mi-am mai luat un tub de rezerva cum fac de obicei. Am gasit-o la un pret foarte bun in farmacia Ducfarm, 42 lei.

Daca ati incercat acest produs sau daca aveti produse similare pe care mi le puteti recomanda, va astept cu drag comentariile in casuta de mai jos.

Cu drag,
Carmen

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Hey! Ma intrebam, iti ofera acoperire crema?

    ReplyDelete
  2. Puțin doar,mai mult uniformizează culoarea pielii, dar nu m-aș baza pe ea dacă vreau sa acopere eventuale coșuri. E oricum mai buna decât variantele incolore, eu cel puțin vad ca arata tenul mult mai bine cu ea, deși are acoperire foarte mica

    ReplyDelete
  3. Am adorat crema asta în varianta incoloră și cred că o s-o recumpăr cât de curând, chiar dacă mai am desfăcute alte creme cu SPF care-mi plac. I-aș da o șansă și variantei colorate, dar cred că la vară, acum oricum folosesc fond de ten pentru a-mi proteja tenul de vânt.
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Ma bucur mult ca ti-a placut si tie la fel de mult cum imi place mie, intr-adevar am riscat putin cand am luat varianta tinted, dar chiar nu regret. Te pup si multumesc pentru vizita!

    ReplyDelete
  5. O am in lista de dorinte! Poate la anul! :*

    ReplyDelete

Leave me your comment