Cum ne organizam produsele de machiaj? + Veste minunata

By Monday, February 28, 2011

O sa incep cu o veste care pe mine personal m-a bucurat foarte mult. Prietena noastra Bianca Han, pe care o stim datorita participarilor la diverse concursuri de make-up si pe care am cautat-o ca nebuna pe tot internetul ca sa-i vad blogul - dar nu avea, si-a facut, in sfarsit blog! Desi am avut doar cateva conversatii scurte pe Facebook, mi se pare o domnisoara extrem de simpatica si de treaba, asa cum zicem noi pe aici, plus faptul ca are talent la machiat. Vreau sa ii urez, oficial, bun venit in blogosfera! Blogul ei il puteti accesa cu un click aici.
 


Part 2
Fiecare din noi s-a confruntat la un moment dat cu aceasta problema: cum sa ne organizam produsele destinate machiajului? Pentru ca mereu se intampla la fel ( sunt din ce in ce mai multe si atunci cand ma machiez folosesc produsele care sunt la indemana - cele de deasupra "gramezii" ), azi am luat atitudine impotriva lenei si nepasarii si am facut curatenie la sectorul produse destinate machiajului:). Iata ce a iesit.

Pana nu demult, foloseam o gentuta pentru cosmetice, pe care mai apoi am schimbat-o cu o alta, mult mai incomoda de folosit ca cealalta. Pe urma m-am hotarat sa imi depozitez produsele astfel:

Rezultat: o mare adunatura de rimeluri, creioane, eyelinere etc. Incomod, creioanele ieseau prin despartituri, ma enervam cautandu-le si intrebandu-ma ,,unde au disparut??.

Apoi m-am mai desteptat si am folosit asta:

Not good. Aceeasi gramada de cosmetice.

Azi am fost insa norocoasa. Mama a achizitionat din Kaufland, Cluj, un fel de mini-dulapior...pentru ce altceva, decat pentru cosmetice??


Asa arata "parterul":


Asa arata etajul 1


Si dulapiorul cu totul


Aici stau rimelurile, rujurile (putine la numar), creioanele, eyelinerele, anticearcanele etc.

Si aici stau restul de farduri, in cutiute si ambalaje mici:


Aceeasi treaba, better looking! Nu stiu de ce am lasat si plasticul in interior, dar l-am lasat.


Voi cum va depozitati produsele destinate makeup-ului?

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Ce multe chestiute ai. Eu am o geanta diplomat din metal si acolo am puse tooate fardurile;)). Mersi mult inca o data ca ai mentionat de mine. Nb, te pup:*

    ReplyDelete
  2. Mult mai practic cu gentuta din metal >:D< pup!

    ReplyDelete
  3. eu am tot ceva din plastic, niste rafturi, ca sa le zic asa ;)) in ele am pus ceva cutiute si bureti pentru a fi mai usor

    ReplyDelete
  4. Si eu am nevoie e un beauty case dar zau ca nu ma indur sa dau 60 euro pe asa ceva,sau chiar 100 :(
    Eu am un fel de cutie mai mare de la un set Calvin Klein de produse cosmetice.Nu imi incap toate produsele in ea,dar imi incap si intr-o borseta mai mare de la Estee Lauder.Poate zilele astea fac poze :P Pupici!

    ReplyDelete
  5. mersi mult ca mi'ai zis:) chiar sunt in cautare de un dulapior si nu stiam ca la kaufland sunt :)
    ma duc sa'mi iau maine :))) cat a fost?

    ReplyDelete
  6. @Andreea: uite, o idee buna de postare!:D

    @Denisa: 4 lei, 4 lei si putin. hai fuguta:D

    ReplyDelete
  7. doar atat? uau, credeam ca acolo la 30 lei :))

    ReplyDelete
  8. doar atat:) Kaufland, ieftin si bun, nu?:))

    ReplyDelete
  9. Si eu am doua dulapioare asemanatoare, dar sunt cu cate trei etaje, e o solutie foarte practica! Din pacate, nu tin prea mult, mie mi s-a rupt deja un sertas.. Eu le-am pus de o parte si de alta a masutei de toaleta :)

    ReplyDelete
  10. Eu am 3 dulapioare cu sertare, apoi am un cos in care imi tin produsele pe care le folosesc zilnic, un vas rotund in care imi tin rimelurile, creioanele gen jumbo si multe multe, un alt vas mic cu creioanele de ochi si 2 suporturi pt pixuri unde tin pensulele.
    Astept masuta de toaleta, in maxim 3 saptamani o sa reorganizez "locul de munca"

    ReplyDelete

Leave me your comment