In cautare de rimel...

By Thursday, February 10, 2011

Salut fetelor!

Azi vreau sa va cer o parere sincera in legatura cu un rimel bun, pe care poate il folositi sau l-ati folosit candva si v-a placut. 

Fiecare din noi vrea sa fie remarcata datorita genelor lungi, rimelate frumos, separate cum trebuie si cu un machiaj frumos. Vreau acum altceva, ceva nou, diferit, mai ales ca imi tratez de o buna bucata de vreme genele cu ulei de ricin ca sa fie si mai frumoase:)
De vreo o saptamana ma aflu in cautarea unui rimel care sa fie nene bun. Si cand zic bun, ma refer la alungire, volum, sa nu fie neaparat ceva spectaculos, dar ceva vizibil imbunatatit la machiajul meu:) Am incercat rimelurile de la Avon, care nu m-au prea incantat, singurul care imi place este Daring Curves, dar este maro si chiar nu mai vreau rimeluri de la Avon. Am incercat si Glam Eyes de la Rimmel London, si Alix Avien, de la Maybelline - Colossal Volum, etc. Nimic nu m-a incatat, in afara de un rimel de la L'oreal, nici nu mai stiu cum ii zice, dar nici acela nimic extraordinar (poate si din cauza ca era tester). Totusi, atentia mea se indreapta catre Max Factor,de cand am inceput cautarile tot asta am in cap. Max Factor Masterpiece Max. Am citit numai lucruri minunate despre el, ca ar fi bun, ca ar fi minunat, desi pretul este destul de mare (~45 lei). Dar daca e asa bun cum se zice....eu zic ca merita. Asa ca va cer parerea voua: ati folosit acest rimel? Daca da, cum vi s-a parut? Sau ce alte rimeluri folositi/ ati folosit si v-au incantat? Astept pareri sincere, daca va puteti face timp sa imi lasati un comentariu. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa:)


You Might Also Like

6 comentarii

  1. sfatul meu din experienta mea-----the best of the best -YSL [EFC] si Lancome Hipnose drama.crede ma

    ReplyDelete
  2. Eu nu am gasit nici un rimel wow care sa imi alungeasca genele... si sa mi le curbeze.Ce mi-au placut cel mai mult si nu au preturi piperate sunt L oreal 4X si Max Fcator 2000 Calorie.Ar mai fi de adaugat si Too Faced Lash Injection Mascara.
    La ultimul i-am facut un review aici:
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/11/review-too-faced-lash-injection-mascara.html

    Pupici!

    ReplyDelete
  3. Am crezut ca aprobi tu comentariul intai,daca vrei sterge mi link ul,ca sa nu crezi ca vroiam sa imi fac reclama sau ceva de genul.Pup!

    ReplyDelete
  4. Andreea, iti multumesc! si nu cred nimic, stai linistita. te pup!

    ReplyDelete
  5. toate rimelurile de la Yves Rocher :x i'm in love with them.

    By the way m-am hotarat sa-mi fac si eu un blog.
    check it out!
    http://frumusetecumagda.blogspot.com

    deocamdata am cateva reviewuri , dar mai urmeaza ;))

    ReplyDelete

Leave me your comment