Ultimele achizitii + Giveaway Benefit

By Saturday, February 19, 2011

Buna, buna!

Azi vin cu ultimele achizitii, care s-au lasat asteptate o luna, timp in care nu mi-am cumparat produse deloc (din cauza unei promisiuni stupide si, totodata, a dorintei de a cheltui mai putin)..nici farduri, nici rujuri, nici rimeluri. Tocmai de aceea, azi am dat iama in portofel si am cumparat asa: o esarfa, un ruj lichid Farmasi, ochelari de soare ( ca tot vine vara...peste cateva luni, dar nu strica sa am din timp:D ), pudra Farmasi ( ca tot ma plangeam de cealalta de la Flormar ca e prea inchisa ) siiii...minunatul, magnificul Masterpiece Max.
Va spun cate ceva despre fiecare mai jos...

Esarfa am luat-o din Leonardo, la un pret foarte bun - 15 lei. O voi asorta la o vesta din blanita alba, care are si putin maro pe guleras.

Ochelarii de soare au fost mai mult o dorinta, nu neaparat o nevoie. Nu port niciodata ochelari, dar na, pe toate le vreau. Si mi s-a parut frumos modelul...

Pudra Happy Face de la Farmasi am vazut-o pe un blog, nu imi amintesc exact pe care. Asa cum am zis mai sus, faptul ca cea de la Flormar nu mi se potriveste, a fost motivul perfect pentru a cumpara alta, de data asta potrivita:) 

Mi-am dorit de multa vreme un ruj potrivit pentru zi, pentru o zi la faculta,poate. Asa ca am luat unul de la Oriflame, dar nu m-a prea incantat. Cand am vazut la Iguanitza un review la un asemenea ruj de la Farmasi, mi-am zis ca e exact ce cautam. Asa ca am mers, am cautat o nuanta frumoasa si aici e!

Dupa indelungi cautari, am ajuns sa detin produsul de mai jos, pe care l-am incercat doar intr-un strat - suficient pentru a ma declara multumita!

Am o veste pentru voi: Adela Sirghie ne incanta, din nou, cu un giveaway minunat, constand in produse Benefit, la alegere. Detalii aici.

Urmeaza, in perioada urmatoare, review la Masterpiece Max si la rujul lichid de la Flormar, precum si alte machiaje. Va doresc o seara cat mai placuta!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. foarte frumoase achizitii.pudra nu stiu , nu am avut,pentru mine pudra max factor e the best.rimel MF e foarte bun , am avut .rujul asta l-am luat nu demult ,imi place ,sunt fan asa consistente, mai am alte firme .deci,bravo.pupici

    ReplyDelete
  2. sa le folosesti cu placere! e foarte faina nuanta gloss-ului :)

    ReplyDelete
  3. Cum ti se pare pudra?Am nevoie de o parere:*

    ReplyDelete

Leave me your comment