Eotd : Dancing with turquoise

Hey, fetelor!
Am lipsit multa vreme, nici nu am stiut ca a trecut atat de mult timp de la ultima mea postare. Cu siguranta, nu va mai trece atata timp, revin cu forte proaspete!
Azi va propun un machiaj turcoaz, cu o usoara urma de fard maro si o pereche de gene false, da! gene false. Prima mea experienta cu genele false este aceasta si am de gand sa o repet, ca sa fie mai bine. Machiajul a fost inspirat de ... o pereche de sandale.


Iar machiajul este acesta ...

Am folosit: creion NYX Jumbo Milk, fard turcoaz dintr-o trusa no-name, fard maro (cel inchis) din Enciclopedia e.l.f, precum si fardul alb pentru highlight; am mai folosit, pentru partea inferioara a ochilor,  metallic eyeliner, nuanta 55 Vert Pepite de la Bourjois, eyeliner alb aplicat pe waterline si acelasi fard maro folosit mai sus. Ca eyeliner, am folosit  Bourjois Kohl & Contour, Noir Expert si fardul negru din Enciclopedie, aplicat cu o pensula subtire. Pentru gene, am folosit Maybelline Volum' Express si gene false no-name.

Pot spune ca turcoazul este una din culorile mele preferate. De fapt, mica trusa no-name cumparata, am luat-o pentru aceasta nuanta pe care nu am gasit-o altundeva. Voua va place turcoazul?

Sa aveti o zi minunata!

Labels: