Preferate...

By Wednesday, November 14, 2012

 


Și nu-s deloc multe.
 
 
 
 
Fardul deschis îl folosesc pe post de iluminator pentru ten. E demențial și rezistă frumos, atât pe post de iluminator, cât și de fard propriu-zis!
 
 
 
 
Ca Beauty Advisor pentru Max, am avut ocazia să cunosc mai îndeaproape produsele lor. Bronzerul ăsta îl am de 3-4 luni È™i-mi place la nebunie. Are o culoare care mie personal mi se potriveÈ™te, niÈ™te particule iluminatoare discrete È™i a fost È™i foarte ieftin: 22 lei.
 
 
 
 
După ce l-am testat în cadrul campaniei lansate în vară de către Ivatherm, mi-a rămas  gândul tot la el. Vă spuneam È™i aici că sunt curioasă de felul în care se va comporta iarna. Vreau să spun că rămâne preferatul meu. Clar!
 
 
 
 
Nu mai are nevoie de prezentări, e perfect pentru perioada asta. Îl combin cu uleiul de cocos pentru corp și obțin un unt parfumat și fooooarte hrănitor. Îl combin iarăși cu ulei de argan pentru zona ochilor, e foarte bun hidratant și previne aparitia ridurilor. Minunat!
 
 
 
 
DeÈ™i e  încă în perioada de testare, îmi place mult! Lasă un luciu superb părului.
 
 
 
 
Îmi plac culoarea și textura, e ca un balsam de buze colorat, atât doar că nu are gust delicios de fructe :)
 
 
 
 
That's about it. Ale voastre care sunt?
 
Cu drag,
Carmen
 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Ce bine arata bronzerul! Sa le folosesti cu placere! :)
    Eu am inceput sa folosesc produse noi in ultima perioada, ce a ramas aceeasi la fiecare machiaj e pudra bronzanta de la ELF [care doar da o stralucire naturala tenului, usor aurie - in functie de cantitatea aplicata, normal].

    ReplyDelete
  2. O sa ii fac review curand, dar m-am convins deja ca isi merita banii :D

    ReplyDelete

Leave me your comment