Noutati

By Saturday, November 07, 2015 ,

Am adunat cateva nouati...spun ''cateva'' ca sa ma conving pe mine insami ca nu sunt chiar asa de multe. Nu cred ca am exagerat, dar nu stiu cum se face ca la fiecare inceput de luna am deja lista de cumparaturi facuta si ma trezesc ca se termina mai multe produse deodata. Sunt sigura ca vi se intampla si voua, insa eu uneori sunt depasita de situatie! :)) Presimt ca multe din produsele despre care va vorbesc azi o sa fie prezente si in preferatele lunii. Nu de alta, dar cred ca trec printr-o perioada favorabila in ceea ce priveste cumparaturile, pentru ca am impresia ca fac doar alegeri inspirate. Si asta e ceva minunat :)

O sa incep cu produsul meu preferat, cel care ma entuziasmeaza peste masura, cel pe care deja il am in dublu exemplar. E vorba despre crema Bioderma Aquafluide, varianta tinted (Claire). Cu siguranta urmeaza un review pentru acest produs, tot ce pot zice acum e ca in doar cateva zile de utilizare ma declar convertita! Am pus deoparte crema mea preferata de pana acum, Kiss My Face SPF 30, pentru acest produs.

Ma duc mai departe catre alte doua produse Bioderma, este vorba despre apa micelara Sensibio H2O si despre gelul de dus din gama Atoderm care imi serveste ca gel de curatare. Nu-s prea convinsa de apele micelare in general, dar am avut noroc sa am micelara Bioderma in casa pentru cateva zile dupa ce am remarcat cu tristete ca micelara Garnier incepuse sa ma umple de cornite pe frunte....Atunci a fost momentul in care am decis ca o sa iau si gelul de dus Atoderm. Tenul meu e foarte curat dupa doar 4 zile de utilizare si cu siguranta, si o zic inca de pe acum, cu siguranta voi recumpara acest gel.
Am cumparat si apa termala pentru zilele in care tenul meu se simte iritat si fara vlaga. Am optat pentru Ivatherm si am primit si o miniatura perfecta pentru cand voi calatori. Cel mai mult imi place sa folosesc cateva pufuri de apa termala pe fata abia demachiata, pentru calmare, hidratare si pregatire inainte de crema de noapte. Imi amintesc si acum de cate iritatii m-a scapat apa termala, tocmai de aceea consider necesar sa am un tub in casa.
Mini crema Nivea Soft e un produs care-mi place fara doar si poate. Am una acasa si una in geanta, pentru orele de la birou. O folosesc pe post de crema de maini si face o treaba excelenta pentru mainle mele care se usuca extrem de repede si usor.

In ceea ce priveste deodorantele, am o combinatie care pentru mine, momentan, functioneaza: Old Spice stick si Balea Coconut spray. Nu sunt mare fan al mirosului de cocos, mai ales ca acesta miroase destul de puternic, dar tocmai asta imi place, ca mirosul lui persista destul de mult si cele doua produse combinate ma ajuta sa fiu fresh intreaga zi.

Am gasit in sfarsit si un gel de dus despre care pot zice ca e preferatul meu. Este vorba despre Dove Deeply Nourishing, un gel de dus cu o textura extrem de cremoasa si fina. Este o placere sa il folosesc zilnic la dus, pentru ca lasa pielea foarte fina, deloc uscata, iar mirosul este cel clasic care mie imi place foarte mult.

Daca ati incercat vreunul din produsele de mai sus, astept cu nerabdare opiniile voastre in casuta de comentarii! :*

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Oh...stiu cum zicem mereu "nu mai cumpar" si ne trezim cu chestii noi prin casa :))
    Sa le folosesti cu placere.
    Am avut si eu la un moment dat deodorantul stick Old Spice, imi place cum miroase. Momentan am prea multe deodorante si nu mai e cazul sa cumpar altul pana nu le termin pe cele incepute.
    Si eu folosesc apa termala, fie dupa exercitiile de la sala, fie dupa ce ma machiez - ajuta sa se fixeze machiajul si rezista o zi intreaga.

    ReplyDelete
  2. Sunt curioasa cum miroase acel Old Spice deodorant, trebuie sa-l caut prin magazine. :) Si mie mi-a placut mult crema de dus de la Dove, a fost cel mai hidratant produs pentru dus pe care l-am folosit pana acum, si miroase foarte placut, foarte "Dove". :)
    Sa le folosesti pe toate cu drag! Imi plac mult pozele, imi transmit o atmosfera foarte... autumnish si cozy! :) ♥
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Multumesc mult, Alexandra. Din pacate e inevitabil sa nu mai cumparam lucruri :D
    Old Spice l-am testat inca de azi-vara si mi-a placut cum s-a descurcat pe caldurile alea mari. Chiar si varianta spray am incercat-o si mi-a placut si aceea.
    Apa termala nu am folosit-o dupa ce m-am machiat, chiar trebuie sa o incerc si in felul ala.
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  4. Sa stii ca mie varianta asta, Lagoon, mi se pare ca miroase cel mai bine dintre toate variantele de Old Spice. Dar acum depinde si de gustul fiecaruia :D Sunt de acord ca gelul de dus miroase foarte ''Dove'' :)) chiar l-am cumaprat dupa ce s-a terminal primul tub, ceea ce nu fac niciodata cu gelurile de dus, ca doar sunt atatea sortimente de incercat.
    Multumesc frumos pentru vizita si pentru ganduri, te pup si o zi frumoasa! :*

    ReplyDelete
  5. De ce nu esti convinsa de micelare? Eu nu pot trai fara asa ceva! Nu ma demachiez cu altceva de mai bine de un an!
    O chestie nu inteleg: de ce se fac creme de zi fara pic de factor de protectie??? Ca sa te dai cu mai multe produse...e aiurea. Pierzi si timp...pierzi si banuti! mda....
    Sa le folosesti cu drag pe toate!
    Pupici

    ReplyDelete
  6. Nu m-au convins pentru ca niciodată nu mi-au demachiat în totalitate tenul și atunci, dacă în continuare am nevoie de un produs dedicat de demachiere, de ce sa mai iau și micelara?:)) cam asta ar fi logica mea. Nu știu ce sa zic de creme, eu oricum am nevoie de texturi diferite:ziua mai ușoară și seara mai grasa, deci nu îmi bat capul cu asta prea tare :D

    ReplyDelete
  7. eu vreau sa incerc antiperspirantul Old Spice, am vazut ca este foarte laudat asa ca trebuie sa fie al meu :)

    ReplyDelete

Leave me your comment