Avon Solutions Beautiful Hydration

By Thursday, June 09, 2011 ,

Atunci cand vine vara se impune folosirea cremelor cu factor de protectie solara, atat pentru corp, cat si pentru ten. Crema de zi Avon Solutions Beautiful Hydration este noua mea crema preferata, tocmai din acest motiv: are SPF 15, atat de necesar in aceste zile insorite, cand protectia tenului inseamna totul.




Am primit-o impreuna cu un parfum tot Avon, castigat la un concurs. Daca nu as fi primit-o, cel mai probabil - chiar sigur - nu as fi cumparat-o niciodata. Nu pentru ca nu as fi fost tentata sa incerc si altceva, dar pentru ca mi s-a fixat in cap ideea aceasta: produsele Avon pentru ingrijirea tenului nu sunt la fel de bune ca celelalte produse de pe piata. Gresit!

Marturisesc ca m-am uitat zile-n sir la ea inainte sa o incerc. Si am facut-o. Si nu regret. 

Crema:
  • este adresata tenului tern, obosit si deshidratat, oferind hidratare si ingrijire
  • contine extract din Grauntele Paradisului, o planta cunoscuta pentru revigorarea tenului si a pielii care stimuleaza reinnoirea celulara
  • este hipoalergenica, nu contine parabeni
  • are SPF 15
  • textura este usoara, intra repede in piele
  • ambalajul este dragut: un recipient din sticla, cu capac de culoare argintie



Inca din prima zi de folosire am observat ca:
  • tenul este mai luminos 
  • textura pielii s-a imbunatati considerabil
  • nivelul de hidratare este unul optim, tenul nu ramane gras sau uleios nici dupa aplicare, nici dupa cateva ore
  • excesul de sebum este - atentie! - foarte bine tinut sub control ... aici am sarit in sus de bucurie pentru ca nu ma asteptam ca o simpla crema sa reuseasca asta
  • tenul nu mai arata obosit, este revitalizat, hidratat, este fericit :)

Pe langa toate acestea, crema este una cu o textura usoara, potrivita pentru vara, iar pretul este unul foarte, foarte mic, pentru toate beneficiile enumerate mai sus: 15,99 lei. Trebuie sa mentionez ca nu am avut reactii adeverse, nici cosuri, nici iritatii, deci produsele Avon chiar pot fi bune din punct de vedere al calitatii :) Cu siguranta o voi cumpara data viitoare.

Recomand? Un mare DA!

Voi ce parere aveti despre cremele Avon, in general? Va plac?

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Sincer si mie imi plac cremele din gama Avon Solutions:D preferata mea era cea de iarna:x iti lasa un ten glowyyyy cu stralucirea aia de ten sanatos(nu imbacsit)..sper ca o sa o bage iar

    ReplyDelete
  2. exact senzatia asta o am si eu la crema de mai sus, chiar nu ma gandeam ca o sa-mi placa atat de mult o crema Avon, imi pare rau ca nu am incercat mai devreme vreuna :)

    ReplyDelete
  3. hai ca m-ai tentat rau de tot cu crema asta.Ma feream de cremele de la Solutions pentru ca ma gandeam ca nu sunt bunesiacum am citit review-ul tau si nu ma las pana nu o incerc si eu.Te pup!

    ReplyDelete
  4. astept review sa vad ce parere ai, te pup!

    ReplyDelete
  5. http://despreavon.wordpress.com/2012/02/15/care-este-ritualul-tau-de-ingrijire/ giveaway pt ten :)

    ReplyDelete

Leave me your comment