Love Alpha Gel Eyeliner

By Friday, June 24, 2011

Buna, fetelor!

 Azi va povestesc despre primul meu eyeliner gel si, totodata, primul meu produs waterproof. Desi am spus ca este gel, asa cum apare si pe site-ul de pe care l-am comandat, mie mi se pare ca textura aduce mai mult a crema. Oricum ar fi, mai bine trec direct la ceea ce ne intereseaza.

In primul rand, imi place mult faptul ca a venit "la pachet" cu o pensula. Daca la inceput m-am agitat cand am vazut in pachet doar o cutiuta mica si draguta si nici o pensula pe langa ea (cum trebuia sa ajunga), m-am linistit cand am vazut inauntrul cutiei o pensula pusa intr-un colt. Aceasta se face mai mare prin adaugarea capacului la capatul ei si ...


... este destul de buna; spun "destul" pentru ca ma asteptam sa fie mai mult decat "destul de buna", adica mai subtire si taiata intr-o parte. Desi ma induce destul de usor in eroare atunci cand o folosesc, cred ca se potriveste de minune texturii eyelinerului si, totodata, mie care nu-s o experta in folosirea lui :) Deci da, imi place si pensula.

In al doilea rand, imi place mult negrul intens al eyelinerului. Chiar e negru, negru si e mat, ceea ce ma incanta si mai mult.


In al treilea rand, e waterproof! L-am aplicat pe mana, ca in imagine. L-am gasit tot acolo si a 3 a zi de la aplicare, timp in care am facut baie, dusuri, spalat vase etc. L-am aplicat la ochi, a trecut toate testele cu brio. Nu se sterge, nu se intinde, pot spune ca e eyelinerul perfect. Asta daca nu se intareste dupa 2-3 luni :)

In ultimul rand (si iata ca am ajuns si aici), mie - una, imi place foarte mult ambalajul. Nu ca asta ar conta foarte mult, dar ... imi place. Uitati-va si voi, nu e dragut? Mi-e mai mare dragul sa ma uit la el :)




Concluzia mea este urmatoarea: daca pana acum m-am chinuit aplicand eyelinere lichide si alte minunatii, acum, ca l-am incercat pe acesta, pot spune ca nu o sa mai revin la celelalte. Nu de alta, dar nu exista termen de comparatie intre aplicarea usoara si confortabila a eyelinerului gel si aplicarea greoaie si imperfecta (mai mereu) a celorlalte. Deci da, il recomand!

p.s. : La machiajul anterior, pe care il puteti gasi aici, am folosit acest eyeliner.

Comandat de pe: http://cosmetic-style.ro/
Pret: 25 lei

You Might Also Like

9 comentarii

  1. my bff il are si e si ea super incantata de el.

    ReplyDelete
  2. da, doar 25 de lei si merita toti banii, pe cuvantul meu :)

    ReplyDelete
  3. Deci stiu ce trebuie sa-mi iau...cream eyeliner-ul meu de la Elf este pe terminate. Acum intru pe site sa pun comanda.:)
    Pup!

    ReplyDelete
  4. Buna. De unde se achizitioneaza acest eyeliner?
    Multumesc.
    Cristina

    ReplyDelete
  5. Dupa mai bine de un an de la acest post, esti la fel de multumita de acest tus? S-a intarit sau si-a pastrat consistenta?

    ReplyDelete
  6. Dupa mai bine de un an zic, cu mana pe Biblie daca trebuie, ca sunt la fel de multumita de el si il folosesc si in ziua de azi. A fost o perioada de 3 luni cand nici nu l-am deschis si nu s-a intarit absolut deloc. Tot ce fac e sa il tin perfect inchis, cu capacul in jos.

    ReplyDelete

Leave me your comment