The PLACENTA

By Thursday, June 07, 2012

O mască, trebuie să recunosc, foarte interesantă. Nu-i ca toate celelalte de pe piață, credeți-mă. O să vă spun și de ce.



A fost odată ca niciodată... glumesc :D Acum cațiva ani, prin clasa a 10 a, m-a apucat prima dată dragostea pentru părul lung. Cu adevărat lung, cam până la fund. Și-am înnebunit de tot văzând părul minunat al colegei mele, de mărimea menționată. Și-am făcut investigații, am vrut să îl cresc cât mai repede. Nu știam pe atunci de ulei de ricin, acum știu și m-a ajutat mult în creșterea lui, dar pe atunci nu știam. O altă colegă mi-a vândut un pont: placenta de la Kallos. Poftim? Ce să facă masca asta de păr? Să-l ajute să crească mai repede.

Nu am poze de atunci, dar mi s-au întipărit bine în minte cuvintele colegelor mele de clasă, după ce am folosit masca câteva luni, vreo 2-3. Nu le venea să creadă cât de repede mi-a crescut părul. ÃŽmi amintesc că aveam È™uviÈ›e blonde, pe care le detestam de la o vreme, È™i mi se vedeau clar rădăcinile crescute. Eram în culmea fericirii. Și am folosit-o câteva luni bune, apoi am abandonat-o din nu-È™tiu-ce motive. După vreo 2 ani È™i umpic, părul meu arăta aÈ™a, după ce îl avusesem, înainte de tratament, cam până la umeri. Cert e că de   la tratamentul cu masca, a crescut mult mai repede.




Lung, ondulat, nevopsit. Ah, trebuie să recunosc că mă apucă nostalgia și dorul de vechiul meu păr....ce m-o fi apucat să mă vopsesc?

Acum, că iarăși m-a cuprins febra, am recumpărat masca. O folosesc de câteva săptămâni și am aceeași relație bună, momentan, cu ea. Aștept să văd dacă are aceleași efecte asupra creșterii părului. Sper să aibă.

O aplic la rădăcină și pe toată lungimea, o las să acționeze câteva minute. Nu-mi amintesc dacă acum câțiva ani o lăsam să acționeze mai mult timp ... oricum ar fi, nu-mi îngrașă părul, nu-l lasă lipsit de volum, nu nimic negativ. Totul e în regulă. Curat, mătăsos și descurcat.

Voi ce alte ponturi mai știți pentru creșterea părului? La masca asta ați observat efecte asemănătoare?

You Might Also Like

12 comentarii

  1. eu folosesc tot de prin clasa a 10a kallos latte, face minuni pt parul meu ondulat,des si lung :x

    ReplyDelete
  2. deci te rog, da-mi mai multe informatii :D il face mai ondulat?

    ReplyDelete
  3. Masca mea preferata de 3 ani incoace, o aplic la fiecare spalare in loc de balsam. Nu stiu daca a ajutat la cresterea parului, dar acum 2 saptamani cand am fost la tuns, s-a mirat coafeza de ce par sanatos am, in conditiile in care il intind cu placa de 3-4 ori pe saptamana, il spal la 2-3 zile si il usc de fiecare data cu uscatorul. Practic, in afara de faptul ca nu-l vopsesc, il maltratez in toate felurile. Nu folosesc sampoane profesionale, ma spal cu ce-mi pica in mana, ultima data insa am luat un sampon tot de la kallos si e super si asta. In plus, produsele lor sunt si mega-ieftine :)

    ReplyDelete
  4. M-ai innebunit. Mi se termina Elseve-ul, o sa incerc musai sampoanele lor. Clar.

    ReplyDelete
  5. o folosesc si eu de foarte mult timp,e preferata mea!

    ReplyDelete
  6. am folosit si eu,e chiar buna.tu esti superba! pup

    ReplyDelete
  7. A avut efect pana acum?Incerc si eu?

    ReplyDelete
  8. Incearc-o clar, creste! Si daca vrei sa creasca si mai repede, pune saptamanal si un tratament cu petroleum de la Gerovital, lotiunea in sticluta neagra, in paralel cu masca asta pe care o folosesti dupa spalarea parului :D

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Mi-am luat o crema pt par cu petrol de la Vivanatura,dar persista mult de tot mirosul...( Insist in continuare cu Placenta,dar de la Serical de data asta.Cica ar fi mai buna.Ai testat-o?:D

    ReplyDelete
  11. scz pt acelasi comentariu,dar imi aparea ca nu s-a trimis..x(

    ReplyDelete
  12. Buna Ralu, eu folosesc de ceva vreme, in paralel cu Placenta, tratamentul cu petroleum de la Gerovital si chiar mi-a crescut parul. Placenta de la Serical nu am incercat, doar de la Kallos. Sunt la al doilea borcanas deja.

    ReplyDelete

Leave me your comment