ma urmareste henna

Dacă de roșcat scapi greu, de henna scapi și mai greu.


 Sclipirea

După ce am încercat să mă fac brunetă cu henna Sonia (a ieșit castaniu), am vrut să mă fac blondă, la câteva luni după henna. În ideea asta am băgat în păr un șaten, cică pentru a deschide treptat culoarea, apoi câteva nuanțe de blond. După aia, am folosit un Syoss Lighteners, ala mai puternic de 12-0 și mi-am clătit vreo 2 luni părul cu ceai de mușetel. Toate astea, plus soarele care a ajutat și el la decolorare, m-au dus la un ciocolatiu mai deschis, cu reflexe roșcate. Cred că eram pe drumul cel bun. Problema

e că nu am mai avut răbdare și am vrut musai să fiu blondă. Sau măcar șuvițe blonde să am. La ce am aspirat?


Ca tot omul, mi-am făcut de cap în taaz.com

No și nu m-am lăsat până nu am scăpat de henna și am ajuns....asa.Verde.

(poza după decolorare)


(decolorat+vopsit)

Nici măcar un blond decent. Vă rog să-mi scuzați pozele astea două de mai sus, dar eram șocată și tot ce reușeam să fac cum trebuie era să tremur.

Încă se mai vedeau șuvițele verzi.


 Performanța

am reușit-o mergând la un salon, unde am trecut printr-o decolorare nu prea puternică, după spusele doamnei. Habar n-am ce s-a întâmplat acolo între timp, faza e că după decolorare mi s-a aplicat la rădăcină vopsea, iar pe lungime doar un nuanțator, aceeași culoare amandouă. Adică un blond ciocolatiu. Și am ajuns verde


 Supărarea

m-a făcut să ajung din nou la o culoare închisă și acum îs castană. Nici azi nu e uniformă culoarea, încă mai am șuvițe verzi vizibile, în partea din spate a părului.
 O concluzie deșteaptă (rău)

Unor persoane nu le e scris să fie blonde. Și nu mai am de gând să încerc să fiu (deocamdată), mai ales că blond simplu nu-mi stă bine și așa nuanțe cum am văzut eu prin vise și pe taaz.com nu ies așa ușor.


♥ Și-un pont (de-l știam mai devreme)

Aveți grijă dacă vă bate gândul să vă vopsiți cu henna, că-i tare păcătoasă. Habar n-am când o să scap de ea, dar mai bine nu încercam să decolorez părul și vopseam direct cu ciocolatiu. Economiseam și o grămadă de bani.

Până una-alta, continui să aplic vopsea fără amoniac de la Garnier și fac tratamente ca să își revină părul. Cred că în ultimele zile a fost spălat cât pentru o lună, dar și pieptănat, tras, uscat și atacat de decolorant și vopsea. 
Cu părul nu-i de joacă. Concluzie deșteaptă :))♥,
Carmen


Labels: ,