Apidermaliv | Crema preferata a momentului

By Sunday, November 25, 2012 ,


Apidermaliv este o cremuță care nu sare în ochi printr-un nume sonor, uÈ™or de reÈ›inut. De fapt, nici nu pare a fi cine È™tie ce cremuță. Are un ambalaj pe care multe din noi nu îl găsesc practic, eu însămi am fugit de tipul ăsta de ambalaj în ultimul an.
Minunea, È™i nu atribui această denumire chiar oricărei creme, se află dincolo de ambalajul simplu, dincolo de culoarea verde de pe etichetă È™i de denumirea oarecum ciudățică, însă foarte specială. 
CremuÈ›a conÈ›ine numai bunătăți: lăptiÈ™or de matcă, unt de shea È™i ulei de măsline, combinaÈ›ia fatală pentru combaterea pielii deshidratate È™i lipsite de strălucire.

Lăptișorul de matcă este cel care m-a făcut foarte curioasă de cum am cumpărat-o, are proprietăți antirid și de hidratare. Și când se ia lăptișorul de matcă de mână cu uleiul de măsline și untul de shea iese....o minunăție de cremă exact pe gustul meu.
Cum am ajuns s-o cumpăr? Din curiozitate.

Recunosc că am devenit fana #1 a acestei creme. Am aplicat-o pe ten, prima și prima dată, cu teamă și mai ales greoi, deoarece are o consistență care îndeamnă la masat tenul. După asta, intră destul de repede în piele, de obicei dupa 4-5 minute continui cu machiajul fără probleme.

Și totuÈ™i, dacă vă întrebaÈ›i de ce-s eu aÈ™a mulÈ›umită de ea, vă spun... ÃŽmi place efectul cremei asupra tenului meu. Aspectul lui este altul de când o folosesc. Este luminos, hidratat, pare mai sănătos ... Cele două liniuÈ›e de sub ochi, datorate nopÈ›ilor Ã®n care am dormit pe o parte (!!!) sunt VIZIBIL diminuate. Cât m-au mai necăjit. Aspectul întregii feÈ›e este altul, pielea se simte altfel. Adio porÈ›iuni uscate. Și am mai remarcat È™i o reducere considerabilă a ,,răutăților,, care apar pe ten în anumite zile.

Deocamdată nu am nimic să-i reproșez.

Concluzia mea este simplă È™i predictibilă. Este preferata mea la momentul actual È™i presimt că va rămâne toată iarna. AÈ™a că, dragele mele cremuÈ›e din dulăpior ... aÈ›i pierdut bătălia! Câștigă Apidermaliv, o cremuță de 9,99 lei.

*Produsul a fost cumpărat din banii mei È™i review-ul este cât se poate de obiectiv, având în vedere că mă aflu încă sub aburii îndrăgostelii.:)

Ați încercat-o? Ce alte produse Complex Apicol vă plac? Ceva recomandări aveți pentru mine?
Cu drag,
Carmen


Later Edit: 19.12.2012
Onestitatea mă obligă să mărturisesc că am limitat utilizarea cremei È™i asta pentru că tenul meu mixt se încăpățânează să nu-mi facă pe plac. Am observat o încărcare a tenului în urma utilizării ei de 2 ori pe zi. 

You Might Also Like

21 comentarii

  1. Foarte tare review-ul! Imi place cum scrii! Te pup, Carmencita :*

    ReplyDelete
  2. O s-o cumpar si eu, m-ai facut curioasa :)

    ReplyDelete
  3. Ce simpatic ai scris. Nu am incercat-o, dar m-ai facut curioasa.

    ReplyDelete
  4. Eu acum folosesc Apidermaliv de lux si imi place foarte mult. Singura problema este ca e o crema mai grasa, asa ca ii ia vreo 20 de minute sa intre in piele. Poate la un moment dat o sa o incerc si pe asta ( dupa ce termin din cele pe care le am deja).

    ReplyDelete
  5. Cred ca m-ai convins sa o achizitionez si eu am auzit lucruri bune despre ea. Intrebare: Crezi ca pentru ten mixt spre gras ar fi potrivita? Sau ar fi recomondata pentru noapte mai mult in cazul meu? Nu stiu ce sa zic, dar tot as vrea sa o icerc. :D:D:D

    ReplyDelete
  6. Apropo, unde o gasesc mai exact, eu am vazut in magazine Apidermin parca... :-?

    ReplyDelete
  7. Alexandra, Apidermin e alta crema..eu am incercat-o acum mai multi ani si nu ne-am impacat bine deloc (am tenul mixt)..

    ReplyDelete
  8. Draga Alex, eu chiar am ten mixt....O folosesc seara, dar si ziua pentru ca simt nevoia de o hidratare care sa tina de dimineata pana seara. Fixez machiajul cu pudra de orez si e ok. O poti incerca sa vezi cum iti merge

    ReplyDelete
  9. Da, despre Apidermin stiu ca e dedicata tenului uscat, de unde deduc ca e mult mai groaie ca Apidermaliv. Produse Complex Apicol se gasesc in retelele DM, la plafar, in magazinele Apicola si pe site-ul oficial. Iti las link-ul mai jos.

    http://magazin.complex-apicol.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=220&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=53

    ReplyDelete
  10. Eu mi-am lasat deoparte toate cremele de cand o am pe asta :D dar nu m-am gandit o clipa, cand am intrat in plafar, ca o sa intreaca pana si dermatocosmeticele (si is big fan dermatocosmetice)

    ReplyDelete
  11. Merci mult de review, si eu sunt fan apidermin, folosesc cu multa placere emulsia antirid cu laptisor de matca, pe care ti-o recomand calduros. E mult mai usor de intins pe piele ca crema, care e cam groasa, dar la fel de nutritiva. Avind tenul mixt, o aplic doar pe obraji, care se usuca cam tare daca n-am grija, dar ador efectul apidermin asupra lor ;-)

    ReplyDelete
  12. Chiar azi am cumparat emulsia si imi place mult :D

    ReplyDelete
  13. Buna Carmen!
    In primul rand, felicitari pentru blog, azi l-am descoperit si eu:) Imi place mult, ai un nou follow-er:PApoi, revenind la postarea aceasta, eu nu am testat niciodata produsele Apidermin, dar sa sti ca m-au tentat de mult. Imi plac mult ingredientele..iubesc mierea, si cam tot ce deriva de la ea. Crema aceasta se afla la un moment dat in wishlist-ul meu, nici nu mai stiu de ce nu am cumparat-o. Aveam impresia ca este mult prea grasa..si o sa lase o pelicula urata pe fata. Dar cred ca e f ok pentru vremea care se apropie, nu-i asa?

    ReplyDelete
  14. Buna, Carmen :D Iti multumesc pentru comentariu, inseamna mult!
    Crema chiar lasa pelicula aia pe fata, insa odata ce vin cu machiajul totul este ok. Eu de cand o am am folosit-o zilnic dimineata si seara, asa cum spuneam mai sus, am ten mixt, dar imi place prea mult ca sa o schimb cu altceva. Ca sa iti raspund la intrebare, chiar e perfecta pentru vremea care vine :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Am descoperit aceasta minunata cremuta in magazinul mega-image . Este fantastica pentru tenul meu uscat-sensibil! Imi pare rau doar ca am descoperit-o atat de tarziu, dupa milioane aruncate pe creme-minune,avoane si oriflame de 2 lei...am vazut ca exista si demachiant si lotiune tonica in aceasta gama, o sa le incerc sa vad cum sunt.:))

    ReplyDelete
  17. Eu mai am de la ei emulsia antirid cu laptisor de matca, ma mai demachiez cu ea si imi place :D intra mai usor in piele decat Apidermaliv, e fluida

    ReplyDelete
  18. Ziceam ca intra mai usor in piele...o mai folosesc si pe post de crema :)

    ReplyDelete

Leave me your comment