Apa de trandafiri, un rasfat pentru ten


     Acum cateva luni, citind un articol pe internet, mi-a sarit in ochi urmatoarea sintagma: apa de trandafiri. M-am tot intrebat, la ce se foloseste aceasta apa de trandafiri?
    Cautand mai multe informatii, am aflat urmatoarele:
    Citind cele de mai sus si cateva pareri ale unor fete care au incercat-o si au fost mai mult decat incantate, mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc si eu, mai ales ca aceasta apa de trandafiri se lauda ca este 100% naturala. In prima farmacie in care am intrat, am gasit-o.


    Sticluta are 330 ml. Recunosc ca o perioada de timp nu am folosit-o, am lasat-o sa zaca in dulapior, mai ales ca nu eram obisnuita cu parfumul atat de puternic al florilor de Rosa Damascena Mill. Dar apoi, nu am mai lasat-o. O folosesc pulverizand pe fata un strat fin, dupa care las sa actioneze cateva zeci de secunde si apoi iau excesul cu un prosop, practic procedez la fel cum procedez si cu apa termala. Intr-adevar, are proprietati antiinflamatoare si calmante, asta o vad pe tenul meu razvratit si, in plus, s-a dovedit faptul ca tenul clatit periodic (eu o folosesc mai mult decat periodic) cu aceasta apa, isi mentine nivelul de hidratare. Interesant, nu?

    In concluzie, recomand apa de trandafiri, ca produs natural, excelent pentru frumusetea si calmarea tenului, dar mai ales, pentru rasfatul fiecareia dintre noi!

     Voi ati folosit apa de trandafiri?

Labels: