Blush Bourjois

     Nu prea foloseam blush, dar de vreo o saptamana-doua m-am hotarat sa cumpar unul de calitate, care sa nu imi provoace iritatii. Asa am ajuns ieri in Sephora, unde o domnisoara tare draguta mi-a spus de o promotie la blush-urile Bourjois. Am cumparat astfel 2 produse, un eyeliner intr-o culoare superba si un blush, iar gratis puteam lua un mini-rimel sau inca un blush, intr-o nuanta data de ei. Nu am stat prea mult pe ganduri si am ales blush-ul...nu regret deloc! Veti vedea mai jos de ce.

     Cel din stanga este nuanta cu numarul 54, Rose Frisson, iar cel din dreapta...sincer nu stiu ce denumire are nuanta lui, insa acesta este cel primit cadou.


     Blush-urile vin la pachet cu o pensula de aplicare curbata si o oglinda, fapt care m-a bucurat foarte mult, deoarece il pot reaplica, ori de cate ori este nevoie, oriunde as fi.

Asa arata Rose Frisson:


    Si celalalt:


    Nu stiu cat de bine va puteti da seama de nuante in poze, dar Rose Frisson este un rozaliu discret, iar celalalt blush este un fel de roz ce trage spre peach, din cauza faptului ca este usor sidefat (in poza par mai inchise).

 
      Creionul este superb, are o textura moale, extrem de usor de aplicat. Nu stiu cat rezista, deoarece inca nu l-am purtat, dar nu cred ca va da gres.    Iar acum urmeaza o poza cu o pereche de papucei pe care mi-i doream de multa vreme si acum am pus, in sfarsit, mana pe ei!


        Ca o revenire: Voi ati folosit blush-uri Bourjois?


Pupici,

Labels: