Blush Bourjois

By Saturday, March 12, 2011

     Nu prea foloseam blush, dar de vreo o saptamana-doua m-am hotarat sa cumpar unul de calitate, care sa nu imi provoace iritatii. Asa am ajuns ieri in Sephora, unde o domnisoara tare draguta mi-a spus de o promotie la blush-urile Bourjois. Am cumparat astfel 2 produse, un eyeliner intr-o culoare superba si un blush, iar gratis puteam lua un mini-rimel sau inca un blush, intr-o nuanta data de ei. Nu am stat prea mult pe ganduri si am ales blush-ul...nu regret deloc! Veti vedea mai jos de ce.





     Cel din stanga este nuanta cu numarul 54, Rose Frisson, iar cel din dreapta...sincer nu stiu ce denumire are nuanta lui, insa acesta este cel primit cadou.


     Blush-urile vin la pachet cu o pensula de aplicare curbata si o oglinda, fapt care m-a bucurat foarte mult, deoarece il pot reaplica, ori de cate ori este nevoie, oriunde as fi.

Asa arata Rose Frisson:


    Si celalalt:


    Nu stiu cat de bine va puteti da seama de nuante in poze, dar Rose Frisson este un rozaliu discret, iar celalalt blush este un fel de roz ce trage spre peach, din cauza faptului ca este usor sidefat (in poza par mai inchise).

 
      Creionul este superb, are o textura moale, extrem de usor de aplicat. Nu stiu cat rezista, deoarece inca nu l-am purtat, dar nu cred ca va da gres.



    Iar acum urmeaza o poza cu o pereche de papucei pe care mi-i doream de multa vreme si acum am pus, in sfarsit, mana pe ei!


        Ca o revenire: Voi ati folosit blush-uri Bourjois?


Pupici,

You Might Also Like

10 comentarii

  1. super achizitii!blush am avut,mi-a placut mult si iti va ajunge muuuult timp!creioanele sunt superbe!am mai multe nuante,din gama metalise,super.pantofiorii sunt draguti tare,un fel deoxford cu toc,super!imi place totul,bravo!pup,pup

    ReplyDelete
  2. @modniza: pup, pup, multumesc!

    ReplyDelete
  3. Super achizitii,eu nu am reusit nici acum sa incerc blush urile Bourjois!
    Pupici si sa te bucuri de ele!
    Mie imi place prima nuanta,cea aleasa de tine!

    ReplyDelete
  4. ma bucur k am gasit blogul tau....eu folosesc un blush de la bareminerals...de mult timp...cam am probleme cu altele...:((((
    si recent mi-am luat unul sidefat de la mac....e super pt iesit seara...
    te pup
    sper sa tinem legatura
    gabriela

    ReplyDelete
  5. superbe blush-urile:x
    sa le folosesti cu placere!pupici

    ReplyDelete
  6. am avut 3-4 pana acum, si prietena mea tot asa ceva foloseste si am avut aceeasi problema: se rupe capacul. in rest, nimic de reprosat. perfecte chiar, iar nuanta aceea sidefata face toti banii!

    ReplyDelete
  7. Draga Anonim, eu m-am ales pana la urma cu 3 blush-uri de la ei. Nu am avut probleme cu capacul la nici unul din ele.

    ReplyDelete
  8. Am gasit tarziu acest articol. M-ar interesa mult blush-ul pe care il numesti "celalalt". Poti afla cum se numeste nuanta,te rog?:)

    ReplyDelete
  9. Buna Ralu, multumesc pentru comentariu >:D<
    Celalalt blush e Lilas D'Or, numarul 33.
    :)

    ReplyDelete

Leave me your comment