e.l.f. haul si pareri despre produse

By Saturday, May 31, 2014 , , , , , , ,

Relatia mea cu produsele e.l.f incepea acum 3 ani si ceva, odata cu intentia de a deschide acest blog si cu intrarea mea in aceasta minunata lume. De-a lungul timpului am incercat multe din produsele lor, recunosc, intr-o prima faza datorita dorintei de a testa si de a scrie si a pretului mic de atunci, dar in ultimii ani mai ales din cauza calitatii produselor. Exista cateva produse pe care le tot recumpar, asta pentru ca s-au dovedit a fi aliatele mele de incredere atunci cand vine vorba de un machiaj de calitate si rezistent.
La ultima comanda mi-am ales de pe site spray-ul de fixare a machiajului, primer-ul mineral, primer-ul pentru fard de pleoape, pudra bronzanta nuanta Matte Bronze, pudra bronzanta nuanta Sunkissed, eyeliner-ul crema, doua iluminatoare crema si un ruj.
Spray-ul de fixare a machiajului si-a dovedit calitatile infailibile pe clientele mele, fie ele sarbatorite la o aniversare, fie mirese sau nase etc. E un produs fara de care nu pot concepe sa machiez pe cineva, face machiajul sa reziste ore si ore in sir. Va spun sincer ca toate clientele mi-au spus ca machiajul le-a rezistat pana in momentul in care l-au dat ele singure jos cu demachiant, si aici intra si tenurile grase sau cu probleme. Pentru pretul sau, 22 lei, e un produs fabulos si nici nu e de mirare ca il folosesc de ani de zile.

Primer-ul mineral mi-a atras si el atentia, mai ales ca mult iubitul meu primer de la Avon a disparut ca prin minune din gentuta mea de cosmetice si disparut a si ramas. Pana acum am remarcat urmatoarele: confera o rezistenta indelungata machiajului si creeaza o baza perfecta pentru aplicarea fondului de ten. Am citit unele recenzii pe net care spuneau ca e un produs gras, eu va spun: nici vorba! 

Primer-ul pentru fardul de pleoape e inca un produs care se regaseste pe masuta mea de toaleta de ani de zile. Nu numai ca fardul rezista mult mai bine, dar si ofera intensitate culorilor. E un produs care imi place foarte mult si care chiar face diferenta.

Eyeliner-ul crema e un produs bunicel, are o culoare intensa si e bine pigmentat. Daca tot am dat comanda pe site si chiar ramasesem in pana cu eyelinerele mele, m-am decis sa il incerc. Imi place ca este cremos (evident!), se aplica usor, insa rezistenta as aprecia ca este una medie. Pensula care vine alaturi de eyeliner este foarte tare si aspra...si parca strica cumva aplicarea eyelinerului. Cu toate acestea, il voi mai folosi o perioada si abia apoi voi putea da un vedict final.

Despre ruj pot sa spun atat: e hidratant, cremos si are o culoare perfecta pentru un look de zi. De asemenea, este foarte usor de aplicat datorita ambalajului sau, practic produsul iese singur din tub!

Iluminatoarele crema sunt niste produse pe care mi le-am dorit multa vreme sa le incerc datorita efectelor lor. Initial cautasem alte doua nuante, dar una din ele nu era pe stoc si anume Toasted, pe care intentionam sa o folosesc in fondul de ten. Am luat pana la urma nuantele Lilac Petal (pe care o folosesc in fondul de ten ocazional) si Golden Peach. Formula lor mi se pare mult mai buna decat formula de acum cativa ani, cand produsul era atat de lichid ca nici nu il puteam folosi. 

Despre pudrele bronzante e.l.f. as avea cateva lucruri interesante de spus. Le ador! Am nuantele urmatoare: Sunkissed (ofera o nuanta aurie si stralucitoare tenului), Warm Tan (este o pudra bronzanta sclipicioasa mortala) si Matte Bronze (excelenta pentru contur; e mata). Mie pudrele astea mi se pare excelente la pretul lor. Sunt pigmentate, rezistente, sunt usor de folosit si de blenduit, ah, ce sa va mai spun in afara de faptul ca le ador!
In pozele de mai jos am folosit Matte Bronze pentru contur si Sunkissed pe pometi. Pozele sunt editate doar in colturi.

Le-ati incercat? Astept si opiniile voastre :*



Write me an e-mail!
blogulcudetoate@yahoo.ro

Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

10 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere :*
    Te astept si pe blogul meu. http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Ce frumos te prinde! <3
    Sa le folosesti cu placere :*

    ReplyDelete
  3. Imi plac produsele elf si mereu comand de la ei ce am nevoie :) Frumos machiajul :)

    ReplyDelete
  4. Carmen, esti asa frumoasa! am si eu primerul mineral, imi place.pupi

    ReplyDelete
  5. Sa le folosesti cu placere. Ma tot bate si pe mine un gand sa fac o comanda la ei. Pupici!

    ReplyDelete
  6. Esti foarte frumoasa si te prind foarte bine pudrele ! Te pup si te astept si pe blogul meu : http://youngandbeautiful93.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Leave me your comment