Surprize de la Nivea

By Tuesday, March 08, 2011


    In primul rand, la multi ani tuturor femeilor, mame, fiice, soacre, nurori, la multi ani! Sper ca aveti o zi superba, azi lumea e a voastra!

    De 8 martie m-am hotarat sa imi fac singura un cadou...pe banii mei:D Am pornit frumos la cumparaturi, de unde m-am intors cu niste produse pe care cred ca le veti iubi si voi, eu deja o fac! Ma refer aici la produsele din noua gama Nivea, Pure & Natural, cu 95% ingrediente de origine naturala. Aceasta gama nu contine parabeni, siliconi, coloranti sau  uleiuri minerale.

    Am cumparat asa: balsam de buze cu ulei de masline si lamaie, crema de maini cu ulei de argan BIO si crema de fata pentru ten normal si mixt, cu ulei de argan si aloe vera.


   Toate produsele imi plac, desi nu le-am folosit decat o data. Singura pe care am incercat-o inainte sa o cumpar, este crema de fata pentru ten normal si mixt.


Ok, asta pare ciudat, deoarece ma plangeam in posturile anterioare de faptul ca am un ten extrem de uscat si sensibil (true). Insa, avand in mana mostra, mi-am zis ca nu am nimic de pierdut si am incercat-o cu teama si groaza, dar am facut-o. Mare mi-a fost surprinderea cand am vazut ca nu mi s-a inrosit pielea deloc, ca nu a aparut nici un fel de iritatie dupa aplicarea cremei, fapt care se intampla cu celalalte special concepute pentru ten uscat si sensibil, dar care disparea apoi si pielea ramanea frumoasa. Asadar, m-a pus pe ganduri....poate ca tenul meu e totusi mixt...
   Hidrateaza atat cat trebuie, nu imi simt pielea uscata, dar nici unsuroasa (nu am gasit alt cuvant; mi se mai intampla cateodata, fapt care imi confirma cu inca un punct ca am ten mixt). Imi place si consistenta - este mai mult un gel, decat o crema si mirosul - nici nu stiu cum sa-l descriu, este o combinatie de arome. Dar mai mult decat atat, imi place ce scrie pe ambalaj, "95% ingrediente naturale". Frumos, frumos!

Pret: 18 lei

Iata ce scrie pe site-ul Nivea.ro:

Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel proprietăţi antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres. Ajută la menţinerea barierei de protecţie a pielii.

Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, tenul devine mai fin ÅŸi mai catifelat, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor pielii este semnificativ redus.  
Gelul de aloe vera este bogat în vitamine, săruri minerale, aminoacizi ÅŸi enzime. Aplicat pe piele, are efect de hidratare ÅŸi ajută regenerarea celulară. Gelul are acelaÅŸi ph ca pielea umană, ceea ce face ca planta să aibă proprietăţi de vindecare absolut remarcabile. 


   Crema de maini are si ea consistenta unui gel, intra repede in piele si lasa un miros usor, frumos. fiind conceputa pentru a proteja si hidrata pielea uscata. Nu ma pot pronunta inca la capitolul hidratare, dar n-o sa ma las de ea, asta e cert.

Pret: ~ 9 lei


   Balsamul de buze imi place tare mult. Contine ulei de masline si lamaie, este hidratant (desi nu mi se pare sa il intreaca pe Hydro Care), miroase frumos (chiar frumos!) si......are un gust foarte bun, de lamaie! Balsamul propriu-zis este de culoare verde, fapt la care nu ma asteptam, se vede ca cei de la Nivea isi promoveaza produsele folosind si culorile aferente produselor naturale: verde, verde!

Pret: ~9 lei, 9 lei si cativa banuti



    Exista acum in Cora o promotie la aceste produse, cu premii care consta in sacose Pure & Natural si cadouri speciale (set de baie si set pensule make-up). Bineinteles ca nu m-am abtinut si am participat si eu. Am extras biletelul, l-am razuit si am castigat...


   Iupiiii, me so happy!

Sunt frumoase, sunt moi, din bambus si foarte potrivite pentru aplicarea machiajului mineral. Chiar aveam nevoie de o pensula kabuki, love them!




   Mi s-a parut interesant ce scrie pe spatele pachetelului ce continea pensulele, interesanta mi s-a parut si strategia si ideea cu ingredientele de origine naturala si premiile: sacosa (fac pariu ca este conceputa dintr-un material biodegradabil) , setul de baie si pensulele din bambus, cu un mesaj tare dragut - "This Earth-friendly set shows respect for the planet". Cred ca mai mult sunt incantata de strategie, de modul de abordare, decat de produse:)) Glumeam.

   Per total, cred ca aceasta gama este cea mai buna de pana acum (excluzand-o pe cea antirid, pe care nu am incercat-o si sper sa nu am nevoie prea curand sa o incerc). Stim toate cat de important e sa folosim produse care au ingrediente naturale sau, altfel spus, cat mai putine ingrediente nocive.

Promotia se desfasoara in locatiile Cora si este deschisa pana in data de 14.03.2011. Fugiti de cumparati!

O zi minunata, specialele mele,

You Might Also Like

11 comentarii

  1. La multi ani! Pensulele arata bine, felicitari!

    ReplyDelete
  2. La multi ani, Adina! Multumesc, pupici!

    ReplyDelete
  3. LA multi ani si multe bucurii!!

    ReplyDelete
  4. La multi ani si sa te bucuri de pensule! :* Frumos premiu.

    ReplyDelete
  5. Pensulele arata tare bine.

    Pupici!

    ReplyDelete
  6. buna. pensulele le puteti achizitiona de pe www.organicmarket.ro
    acolo le-am gasit si mi-am luat si eu 2 seturi. sunt foarte fine si usoare.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. crema de fata nu mi-a priit deloc..avea un miros ciudat tare

    ReplyDelete
  9. Pensulele de la Eco Tools le am şi eu, le-am luat de pe ebay, sunt incredibil de moi şi le folosesc zilnic, se spală bine...

    ReplyDelete

Leave me your comment