Tendinte beauty primavara-vara

By Sunday, March 27, 2011

    Azi vom vorbi, pe scurt, despre tendintele de beauty din acesta primavara si vara. Indrazneala, explozia de culori, toate de efect, sunt ceea ce vor sa exprime  aceste tendinte, care pot fi adoptate cu succes de catre oricare din noi. Iata ce ne propun expertii.


   Anul acesta, se poarta genele false. Nu e nici o gluma, ele au devenit chiar un trend si sunt deja foarte purtate de multe dintre noi (nu si de mine, deocamdata). Genele false sunt mai de efect cu cat mai lungi si mai dese si completeaza cu succes un look fie natural, fie mai dramatic.

  

  Asa cum putem pune accentul pe ochi, putem sa accentuam si buzele. Foarte dragut va fi un machiaj in culori neutre, dar "asortat" cu o pereche de buze care vor purta un ruj intr-o culoare puternica, mat. Acesta este si lookul pe care Alexis Bledel (din Fetele Gilmore) l-a adoptat si care, trebuie sa recunosc, arata foarte bine, este indraznet si de efect, dar totusi atat de simplu!







   Pentru acelea dintre noi care sunt mai indraznete, iata o propunere interesanta: ochii vor fi machiati intr-o singura nuanta neon puternica ( verde, portocaliu, albastru etc.), iar buzele pot fi colorate intr-o culoare la fel de indrazneata.

   Sa nu uitam de unghiile colorate!



Sursa: elle.ro


    Personal, aceasta explozie de culori ma incanta! Voi ce parere aveti despre aceste tendinte?

 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. si mie imi plac aceste trenduri de primavara!:x

    ReplyDelete
  2. Eu nu am curaj sa ma fac cu nuante neon la ochi si cu ruj intens.Pupici!

    ReplyDelete
  3. Buna.Ai un blog award la mine pe blog si un tag.Te pup!

    ReplyDelete

Leave me your comment