LOTD: Miky - shining like a star

By Monday, April 18, 2011

Salutare!

    Asa cum spuneam saptamana trecuta, iata ca a venit si momentul sa machiez "pe bune". Starul meu de azi (imi place sa ii spun asa) este Miky, o buna si veche prietena si, totdata, vecina.





     Can you spell GORGEOUS?


     Ocazia speciala pentru care am machiat-o este o sedinta foto pentru un album, iar eu am fost extrem de incantata cand am auzit de asta! Am machiat-o in functie de vestimentatie, asta a fost opinia amandurora. Realizarea acestui machiaj a fost ca un fel de terapie de ras pentru amandoua, mereu ne simtim bine impreuna. Mai bine ma opresc aici deocamdata si va arat pozele.


     In poza "Before", Miky avea doar fond de ten pe fata.





   
     Miky a fost incanta de rezultat, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Recunosc ca am avut emotii, daca nu ii placea? Insa Miky mi-a spus cu o zi inainte ca are incredere in mine, iar eu ma bucur ca nu am dezamagit-o! Love u girl! Vor mai urma astfel de postari, am de gand sa repet experienta. In fond, asta e un pas destul de important pentru indragostitele de makeup. Nu?

   Cam atat pentru azi, sa aveti un inceput de saptamana minunat!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Si eu am machiat in acest week-end o prietena, dar inca nu stiu sigur daca sa pun sau nu pozele pe blog:D:D. Si eu am avut emotii...tot timpul am cand machiez pe altinceva. Te pup!:*

    ReplyDelete

Leave me your comment